TV inspektion

TV inspektion

TV-inspektion

Hovedparten af alle skader på kloakken dækkes ofte af enten indbo- eller ejerskifteforsikring. På den måde kan du i langt de fleste tilfælde, undgå selv at skulle betale for udbedring af eventuelle skaderne.

I AKUT-TV har vi speciale i at inspicere kloakledninger ved brug af TV-inspektion. Når du vælger TV-inspektion hos os, kan du forvente følgende:

  • Inspektion af kloakledninger fra Ø20mm til Ø2000mm
  • Brug af det nyeste udstyr på markedet
  • Ingen skjulte tillæg eller afgifter – fast timepris
  • Skræddersyet løsninger
  • Kortlægning af kloakledninger/opdatering af kloaktegninger
  • Grundig oprydning efter endt opgave

Som DTVK (Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning) certificeret og medlemmer af Dansk Byggeri, er du i trygge hænder når du vælger os som dit kloakfirma. Vi uddanner os løbende for altid at kunne tilbyde vores kunder den bedste service og vores arbejde bliver årligt vurderet af DTVK for at kvalitetssikre vores arbejde.

TV inspektion af kloak

Med en TV-inspektion kan vi opdage problemerne før de udvikler sig

En effektiv TV-inspektion kan lokalisere de mest almindelige problemer som mange oplever i dagligdagen. Det kan eksempelvis være problemer med afløb eller håndvask i enten køkkenet eller på toilettet. Opdages og løses kloakproblemer ikke i tide, så kan det resultere i høje omkostninger til eksempelvis reparation af kloakrør eller nødvendigt gravearbejde. Vi anbefaler derfor at få foretaget en professionel TV-inspektion, så snart du oplever problemer i kloakken.

Ydermere benyttes TV-inspektion ofte i forbindelse med en ejendomshandel, eller hvis du planlægger en om- eller tilbygning. Med vores TV-inspektion, kan vi effektivt klarlægge kloakkens tilstand, eller give en opdateret kortlægning af kloaksystemets opbygning.

Hvad hvis TV-inspektionen finder problemer?

Hvis der konstateres skader på kloaksystemet, er det vigtigt at disse udbedres inden tilstanden forværres. Derfor samarbejder vi med en række autoriserede kloakmestre, og kan derfor tilbyde at opgaven løses til perfektion, uanset hvilke problemerne der er tale om.

Efter en veludført TV-inspektion, udarbejder vi altid en detaljeret rapport, der beskriver hvor i kloaksystemet eventuelle skader eller fejl er, hvorfor de er opstået og hvordan de kan udbedres. Herefter vælger du, om du selv vil kontakte en kloakmester eller overlade opgaven til os. Med vores samarbejdspartnere er du garanteret et resultat i absolut højeste kvalitet.

Lad os tage et kig ned i kloakken

Uanset om du blot har en mistanke eller om oplever konkrete problemer, så kan du altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion.

Du kan kontakte os på telefon 42 21 52 27 ved akut behov ellers er du også velkommen til at sende os en mail på rasmus@akut-tv.dk. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.