TV inspektion for private

TV inspektion privat

TV-inspektion opdager problemer, inden de udvikler sig

En professionel TV-inspektion kan lokalisere gængse problemer med eksempelvis afløb i køkken eller bad, håndvask eller toilet, som mange oplever derhjemme. Opdages og løses problemerne ikke i tide, kan det medføre høje omkostninger til eksempelvis reparation af kloakrør eller gravearbejde i haven. Vi anbefaler derfor at få foretaget en professionel inspektion, så snart du oplever eller har mistanke om problemer i kloakken.

Desuden anvendes TV-inspektion hyppigt i forbindelse med ejendomshandel, eller hvis du planlægger en om- eller tilbygning i boligen. Med vores moderne Tv-udstyr, kan vi effektivt klarlægge kloakkens tilstand, eller give et billede af ledningssystemets opbygning.

Hos AKUT-TV har vi døgnvagt, så uanset hvornår du opdager problemer med kloak eller afløb, rykker vi hurtigt ud og løser opgaven.

TV inspektion for private

Vi samarbejder med autoriserede kloakmestre

Hvis der konstateres skader på kloaksystemet, er det vigtigt at disse udbedres inden tilstanden forværres. Hos AKUT-TV samarbejder vi med en række autoriserede kloakmestre, og kan derfor tilbyde at opgaven løses til perfektion, uanset om problemerne skyldes forstoppelse, rødder i kloakken eller noget tredje.

Efter en veludført TV-inspektion, udarbejder vi altid en detaljeret rapport, der beskriver hvor i kloaksystemet eventuelle skader eller fejl er, hvorfor de er opstået og hvordan de kan udbedres. Herefter vælger du, om du selv vil kontakte en kloakmester eller overlade opgaven til os. Vi står 100% inde for alle samarbejdspartnere og garanterer en løsning i absolut topklasse.

Din forsikring dækker i de fleste tilfælde

Hovedparten af alle skader på kloakken dækkes af din indbo- eller ejerskifteforsikring. Herved undgår du i langt de fleste tilfælde, selv at skulle betale for udbedring af skaderne. Derfor bør du altid overveje at få foretaget en TV-inspektion, hvis du oplever kloakrelaterede problemer i boligen.

Tryghed og sikkerhed for dig

Som medlem af Dansk Byggeri og Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning, er du altid i trygge hænder hos os. Vores arbejde kontrolleres løbende for at sikre at arbejdet udføres med høj faglighed og efter alle kvalitetsstandarder til gavn for både os og dig.

Lad os tage et kig ned i kloakken

Uanset om du har en mistanke eller oplever konkrete problemer, kan du altid indhente et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud på TV-inspektion hos os.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 42 21 52 27, sende os mail på rasmus@akut-tv.dk eller benytte vores kontaktformular.