TV inspektion for erhverv

TV inspektion erhverv

Specialister i TV-inspektion

Oplever i problemer med vandhaner, håndvaske eller toiletter i virksomheden, skyldes det i de fleste tilfælde skader eller tilstoppelse i kloakken. Det kan hurtigt blive en tung udgift at bære, hvis ikke problemerne undersøges og eventuelle skader udbedres i tide.

Hos AKUT-TV er vi specialiseret i at finde skader på kloaknettet og vi udfører TV-inspektion for alle typer virksomheder og forsyningsselskaber. Med den nyeste teknologi til rådighed, løser vi alle tænkelige TV-opgaver med stor effektivitet og nøjagtighed. Vi sikrer korrekt fejlfinding og præcis dokumentation af fejl og skader i kloakledninger fra Ø20mm til Ø2000mm.

Vi har døgnåbent og kan derfor rykke hurtigt ud på alle tidspunkter af døgnet. Vi håndterer hver enkelt opgave individuelt og tilbyder altid en løsning der er tilpasset efter dine ønsker og behov.

Tv inspektion erhverv

Vi sætter dig i forbindelse med autoriserede kloakmestre

En TV-inspektion udbedrer ikke skaderne. Derfor kan vi gennem vores brede netværk, sætte dig i forbindelse med dygtige og autoriserede kloakmestre. Vi ved hvad det kræves for at løse problemerne med kloakken, og yder altid kompetent rådgivning og vejledning gennem hele forløbet.

Bruger du os som bindeled, søger vi altid den bedste og billigste løsning til præcis din opgave. Hvad end der skal fjernes rødder og hårde aflejringer i kloakken eller foretages strømpeforing eller renovering af kloakledninger, sikrer vi at opgaven håndteres af dygtige fagfolk der efterlever alle kvalitetskrav.

Kvalitetssikring og garanti i alt hvad vi laver

Vi samler på glade og tilfredse kunder. Derfor er vi enormt stolte af at være en del af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK) samt medlem af Dansk Byggeri. Hermed garanterer vi at alt arbejde udføres efter de højeste krav og kvalitetsstandarder.

Vi kontrolleres løbende af DTVK’s eksterne tekniske konsulenter, som sikrer, at TV-inspektion udføres med fagligt fokus og uafhængigt af forretningsmæssige interesser. Derfor kan du altid være 100% tryg hos os uanset opgavens omfang.

Indhent et uforpligtende tilbud

Ønsker du et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på TV-inspektion, er vi altid parate til at tage en snak om din opgave.

Ring til os på telefon, 42 21 52 27, send os mail på rasmus@akut-tv.dkk eller benyt vores kontaktformular, så kontakter vi dig.