Spul & slamsugning

Spul & slamsugning

Vi ordner tilstoppede kloakker døgnet rundt

En tilstoppet kloak, køkkenvask eller afløb kan både medføre store fugtskader i kælderen og/eller på boligens fundament og skabe ubehagelige lugte i ejendommen. Derfor er det vigtigt at reagere hurtigt, så omfanget af skaderne minimeres, og udgifterne ikke løber løbsk.

Ved tilstoppede kloakker og afløb, udfører vi altid grundig og nøjagtig TV-inspektion for at fastslå årsagen til forstoppelsen, hvad der har forårsaget denne og hvor problemerne er opstået. En TV-inspektion gør ikke blot slamsugerens opgave hurtigere og lettere, men hjælper også med at forebygge mod fremtidige forstoppelser i kloakrørene.

En slamsugning eller spuling fjerner effektivt årsagen til tilstoppelsen. En slamsugning er ikke nødvendig ved alle opgaver. Når vi foretager TV-inspektion, vurderer vi omfanget af problemet, hvorefter vi rådgiver dig til den bedste og billigste løsning. I de fleste tilfælde foretages der både slamsugning og efterfølgende spuling, for at sikre at alle aflejringer, rødder og andet skidt i kloakrørene fjernes helt.

Hos AKUT-TV er vi tilgængelige hele døgnet, alle ugens syv dage, hvis uheldet er ude. Derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os, hvis du oplever problemer med håndvaske, afløb eller lignende.

Tætte samarbejdsaftaler med førende slamsugere

Det er vigtigt for os at opgaven løses hurtigt, effektivt og korrekt første gang. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi samarbejder kun med landets bedste slamsugere og spulere, der hurtigt rykker ud og sikrer en professionel løsning i højeste kvalitet. Vi står 100% inde for alle partnere, og garanterer et resultat i verdensklasse uanset omfanget af den enkelte opgave.

Kontakt os på alle tidspunkter af døgnet

Er uheldet ude, og har du akut brug for at køkkenvasken eller toilettet fungerer igen, er vi altid klar ved telefonen.

Du kan kontakte os hele døgnet, alle ugens syv dage, ved at ringe på telefon 42 21 52 27. Ved mindre akutte opgaver, er du også velkommen til at sende os en mail på rasmus@akut-tv.dk eller benytte kontaktformularen.