Slamsugning

En effektiv måde at løsne og rense en stoppet kloak

Slamsugning

Hvad er forskellen på kloakspuling og slamsugning?

Den store forskel på slamsugning og kloakspuling er, at slamsugning fjerner alt affald, skidt og lignede der måtte være i kloakken, på en grovere måde end med en spuling gør. En kloakspuling fjerner det mindre skidt der kan sidde på kloakrørene og skabe forstoppelser som en slamsugning ikke ville tage. Ofte kan det faktisk være en god ide at kombinere med kloakspuling. På den måde får du en kloak i tip top stand.

Hvis uheldet er ude og der bliver fundet brud på dine kloakrør, så vil en strømpeforing ofte være den nemme og hurtige løsning. Hvis det skulle vise sig at være nødvendigt, samarbejder vi med en række dygtige og autoriseret kloakmestre. På den måde kan du trygt overlade opgaven til os.

Slamsugning af kloak

Hvornår skal du bruge slamsugning?

En slamsugning er idéel til at tage klare det grove arbejde i kloakledning, pumpebrønde, sivebrønde og lignende. Det vil altså være en nødvendighed for at suge de store mængder af affald, skidt, blade, tørstof og lignende op.

Overlad slamsugningen til eksperter

Du behøver ikke at være ekspert i kloakservice, den del klarer vi. Som professionelt kloakfirma hjælper vi dig med at finde frem til den rette løsning, så du hurtigt og effektivt kan få løst dit problem. Er du i tvivl om en slamsugning eller kloakspuling er den rette løsning for dig? Som eksperter i kloakservice hjælper vi hellere end gerne med at afklare om det er en slamsugning eller en kloakspuling der vil være bedst til at få løst dit kloakproblem.

Slamsuger vogn

Få et uforpligtende tilbud på slamsugning

Ønsker du en holdbar løsning, så kan en slamsugning være en god løsning for dig.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 42 21 52 27 ved akut behov. Alternativt kan du også sende os en mail på rasmus@akut-tv.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder akut kloakservice, når uheldet skal klares straks!