Rotter i kloakken

Rotter i kloakken

Bekæmp rotter i kloakken i tide

Rotter i kloakken og er et velkendt problem for mange boligejere. Rotter kan gnave sig vej gennem stor set alt og forårsage store skader på kloaksystemet, hvis ikke de bekæmpes. Foruden materielle skader, der hurtigt kan resultere i høje omkostninger, udgør rotter også en stor sundhedsrisiko, da dyrene kan sprede bakterier og overføre sygdomme til mennesker.

Du er sjældent i tvivl, hvis du har ubudne gæster i kloakken eller boligen. Rotter efterlader både en cylinderformet sort eller brunlig afføring og en skarp og ubehagelig stank, der siver op gennem afløb. Opdager du huller i belægning eller jorden i nærheden af boligens sokkel og fundament, eller omkring riste og kloakdæksler, er det ligeledes et tegn på, at der kan være rotter i kloakken.

Har du konstateret, eller har mistanke om rotter i din kloak, er det vigtigt at disse bekæmpes hurtigt. I de fleste tilfælde vil udgifterne blive dækket af forsikringen, så derfor bør du altid reagere med det samme.

Kloakfirma hjælper med rotter i kloakken

TV-inspektion finder skaderne

Har rotterne gnavet sig vej gennem kloakledninger, installationer eller andet, kan vi hos AKUT-TV hurtigt lokalisere skaderne. Ved hjælp af moderne kameraudstyr, søger vi kloaknettet tilknyttet din bolig, for at fastslå hvor rotterne har påført skade. Ligeledes er TV-inspektion en effektiv måde at fastslå, hvor rotterne befinder sig i kloakken, hvilket gør bekæmpelsen både nemmere og hurtigere. I kraft af stærke samarbejdsaftaler, kan vi sætte dig i forbindelse med autoriserede kloakmestre med speciale i rottebekæmpelse.  

Gennemtjek efter rotter i kloakken

Lad os hjælpe dig af med rotterne

Hvis du døjer med rotter, eller blot har en mistanke herom, tager vi gerne et kig ned i kloakken for at fastslå om der har været rotter på spil, og hvor de har forårsaget skader.

Vi sætter dig også gerne i forbindelse med autoriserede kloakmestre, der kan få bugt med rotterne hurtigt og effektivt. Kontakt os i dag på telefon 42 21 52 27, skriv til os på rasmus@akut-tv.dk eller anvend kontaktformularen, så hører du fra os.