Kloakspuling

En effektiv løsning hvis kloakken er tilstoppet

Kloakspuling

Hvad er forskellen på kloakspuling og slamsugning?

Forskellen på kloakspuling og slamsugning er at en kloakspuling er idéel til at løse et problem med et tilstoppet afløb, toilet eller håndvask. Ved en kloakspuling benyttes en højtrykspuler til grundigt at fjerne mange af de belægninger der sætter sig i enten rør eller brønd.
Der er altså tale om en grundig rengøring af kloakken foretaget med en højtrykspuler som er designet til formålet.

En slamsuger er mere til det grove arbejde i kloakken og fjerner alt det større affald, skidt og lignende som kan være i kloakken. I nogle tilfælde kan det være en fordel at kombinerer de to rensemetoder. På den måde står tilbage med en kloak der er godt sikret fremadrettet imod tilstopninger.

Kloakspuling på Sjælland

Hvornår skal du bruge kloakspuling?

Kloakspuling bruges når der er forstoppelser der f.eks. kan resultere i lugtgener fra håndvask, toilet eller afløb. En kloakspuling fjerner forstoppelser i rørene som slamsugning ikke kan klare. En kloakspuling er ikke kun en god løsning når problemet er opstået. Det kan også fungerer rigtig godt til at forebygge potentielle kloakproblemer. På den måde mindskes risikoen for tilstopninger i fremtiden.

Er din kloak stoppet til?

Hos Akut-TV er vi specialiseret i TV-inspektion af kloakker. Vi har derfor stor erfaring med at lokalisere fejl og skader i kloakken samt vurdere hvilken rensemetode der vil være bedst til at løse problemet. Hvis du har en tilstoppet kloak, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig igennem hele forløbet.

Vogn til slamsugning

Lad os løse dine kloakproblemer

Uanset hvilke problemer du oplever, så står vi klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakte os, så kommer vi gerne med en vurdering samt et tilbud på en løsning på dit kloakproblem.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 42 21 52 27 ved akut behov, ellers kan du også skrive en mail til os på rasmus@akut-tv.dk. Så vender vi retur til dig hurtigst muligt.