Kloakrensning

Stopper din vask til i tide og utide?

Kloakrensning

Muligheder for rensning af kloak

Kloakrensning kan bestå af en kloakspuling og så af slamsugning. Den store forskel på kloakspuling og slamsugning, er at det er den store lastbil (slamsugeren) der bliver brugt til at rense ved slamsugning. Ved kloakspuling bliver der blot benyttet en højtryksspuler til at rense kloakken. En slamsugning er altså en væsentlig grovere form for kloakrensning.

Hvorfor få foretaget en kloakrensning?

Der kan være flere grunde til at det vil være en god idé at få foretaget en kloakrensning. Det typiske grunde vil ofte være:

  • Tilstoppet toilet, vask eller afløb
  • Lugt fra afløb eller vask
  • Opstigende vand i badet eller vask
  • Vandet løber langsomt ud

Så hvis du fra tid til anden oplever tilstopning eller andre af de ovenstående problemstillinger. Så kan det være en god idé at få foretaget en kloakrensning. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os. Vi foretager altid en grundig vurdering af problemet før vi rådgiver og vejleder dig til den rigtige løsning.

kloakrensning ved havet

Kloakrensning udføres af erfarent kloakfirma

Hos Akut-TV kan vi hjælpe med at inspicere og udrede fejl og skader i din kloak. I nogle tilfælde når din vask eller afløb stopper til, kan det blot være nødvendigt at få foretaget en kloakrensning. Når det kommer til kloakrensning har du som udgangspunkt to valgmuligheder. Du kan vælge:

Uanset hvordan du ønsker en kloakrensning skal foregå hos dig, så står vi klar til at hjælpe. Med mange års erfaring og med speciale i TV-inspektion, finder vi nemt og hurtigt frem til hvilken løsning der vil være den bedste for dig.

Professionel kloakrensning vogn

Hør hvordan vi kan hjælpe dig med dine kloakproblemer

Det er dit ansvar som boligejer at sørge for at kloakken vedligeholdes.

Du kan kontakte os på telefon 42 21 52 27 ved akut behov ellers er du også velkommen til at sende os en mail på rasmus@akut-tv.dk. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.