Akut kloakservice

Når dit kloakproblem skal løses med det samme

Akut kloakservice

Når uheldet er ude står vi klar

I AKUT-TV har vi åbent døgnet rundt, alle ugens dage, 365 dage om året. Vi står derfor klar og kan hurtigt være hos dig, hvis du får behov for akut kloakservice til at afhjælpe dine kloakproblemer. Ved akut kloakservice er vi typisk fremme inden for to timer, men ofte går det faktisk endnu hurtigere.

Vi udfører en række forskellige akut opgaver alt efter hvad du har behov for. Blandt andet tilbyder vi følgende ydelser:

Hvis du er i tvivl om hvilken ydelse der bedst kan løse dit problem, så frygt ikke. Vi forventer bestemt ikke at du som privatperson er ekspert i kloakservice. Derfor er du i trygge hænder med os. Vi hjælper med alt fra inspektion til løsning af dit problem, så du kan trygt ringe til os.

Grundig inspektion af kloak

Kloakservice i høj kvalitet

Hos Akut-TV har vi stor erfaring med kloakservice hos både private, erhverv og offentlige institutioner. Så uanset hvor og hvilket kloakproblem du måtte have, så kan vi hjælpe dig. Med os får du et kompetent og professionelt kloakfirma. Vores kompetencer gør os i stand til blandt andet at kunne afhjælpe følgende problemer:

  • Tilstoppet vask, afløb og toilet
  • Tilstoppet nedløbsrør
  • Vand i kælderen

Disse problemer er dem vi typisk støder på i vores dagligdag, dog har vi en bred vifte af kompetencer og kan som regel hjælpe med alle kloak relateret problemer.

Akut kloakservice

Få et uforpligtende tilbud på slamsugning

Står du med et akut kloakproblem som skal løses hurtigst muligt?

I så fald, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 42 21 52 27. Vi bestræber os altid på at være hos dig så hurtigt vi kan når du har brug for akut kloakservice. Alternativt kan du også sende os en mail på rasmus@akut-tv.dk, det anbefales dog ikke hvis du har behov for akut kloakservice. Ved mail henvendelser vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.